Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно тежестите за баланс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно тежестите за баланс

Здравейте колеги , преди няколко дена дочух ,че нашите гтв-та имали някакви си тежести за баланс ,някой има ли си на идея какви са тези тежести колко горе долу тежат и каде точно се намират.

Aз освен за акумулатора, който е отзад, за друга тежест не се сещам.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

колега да неговориш за балансиращите валове ?
      ALFA ROMEO 156 2.0TS

Comment

Доколкото знам на Спайдер има противотежест под заден десен калник. Дали я има при gtv не знам.
        GTV

Comment

Да не имаш предвид тежести,които увеличават масата на купето за да е по-стабилно???
          Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
          ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Comment

Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщение
            Да не имаш предвид тежести,които увеличават масата на купето за да е по-стабилно???
            Аз така разбрах въпроса на колегата. Ако GTV има с удоволствие бих ги свалил, да й е леко на душичката Имам си газова да й тежи при високи скорости...
            GTV

Comment

Я сега да помислим - за да са ги сложили сигрно има причина. Ако ги махнем какво ли ще стане?
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Ами незнам , а попринцип има ли или са митове и легенди това

Comment

Щом това малко купе тежи 1400кг, значи със сигурност има нещо за по добър баланс.
                  ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

Спайдъра има една доста сериозна "гира" отзад вдясно. За GTV незнам, но най-лесния начин е да хвърлите едно око отдолу.

Comment

Aми аз като съм гледал, не съм забелязал нищо.
                      Ако "гирата" на Spider-a e oтдясно, ме навежда на мисълта, че е там, вместо акумулатора, който е отпред - така ли е?
                      Защото на GTV знаем къде е акумулатора - отзад, вдясно.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Дали тежи много защото има разни "гири", дъмбели, пудовки и т.н., или защото всичко в колата е усилено и е от двойно и тройно по-дебела стомана на места в сравнение с друга не-спортна кола, вие как мислите..?

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                          Дали тежи много защото има разни "гири", дъмбели, пудовки и т.н., или защото всичко в колата е усилено и е от двойно и тройно по-дебела стомана на места в сравнение с друга не-спортна кола, вие как мислите..?
                          Aз мисля, че е заради това, което си изброил за усилената част и стоманата. Когато ме удариха, след това лично видях - колата е като малък танк.
                          Това сигурно е направено за да не се гъне по завоите, ама теглото си е недостатък.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Наистина е недостатък , трябваше да търся някое ГТВ с по сериозен двигател

Comment

Теглото е перфектно - пауъра е в недостиг

Comment

Working...
                              X